Työt jäissä kahdeksi viikoksi, sillä sunnuntaina Kannukseen kennelvuoroon ja seuraava viikko sittenkin monen mutkan jälkeen lomaa <3 Pitkiä aamuja Kuikka masun päällä ja Maknu kainalossa.

Perjantai oli vähän tyhjä kanssa. Töissä tuherrettiin jos jonkinmoista, saldona kipeät kädet ja päässä soivat biisit, kun mp junnasi samoja sen aikaa kun jaksoi. Voi näitä pieniä laitteita. Jippo JVC meni korjaukseen, tuleekohan koskaan takaisin. Älä rakas Amilo hajoa, ethän.
Töistä lähdettiin Tiinan kanssa leffaan. Kierreltiin kaupoissa se hetki kun ehdittiin, löysin kivan leffan ja valikoin monesta hyvästä paskimman cdn, onneks oli halpa... Pirates of the Caribbean - At World's End oli kohteena. Mukavia juttuja ja kohtauksia, liian sekava juoni ja aivan liian pitkä. Ne huonot kohdat leikkais pois niin olisi yhtä hyvä kuin ensimmäinen POTC. Hyvät munkit parempi mieli sit kotona.
Koirien kanssa en tehnyt perjantaina mitään ja heikolta vaikuttaa tämä lauantaikin... Jospa kennelvuorossa ryhmäpaine potkisi tekemään jotain.

Syksyä odotan innolla, sekavilla tunteilla ja kauhulla.Uudet ykköset kiinnostaa, pääsi muutama fiksun tuntuinen tyyppi ja yksi ennestään tuttukin. :) Sekavia tunteita Jounin lähdöstä (nyt kun se varmistui) ja pennuista, en tiedä mitä teen minkäkin asian kanssa. Haluan kovasti uutta sesseä, mutta en paskasta yhdistelmästä ja hyvä koira jännittää Jounin lähdettyä. Kauhua herättää se, millaiseksi koulu menee kun JJ lähti. Naksmakkaraa vaan, niin maailma paranee ja tulee hyviä virkakoiria! Jos tulee: antaako poliisi enää pentuja... Ja jos ei mikään toteudu, pitää miettiä sittenkin plan C:tä, vaikka se taistelee periaatteitani vastaan kaikinpäin. Äh, sekavaa kuten mun ajatuksetkin. Marjo, minotetaan.