Back to Kansas city. Pohjanmaalaisittain Kannuksesa ollaa. No mikäs tässä ollessa, neljä viikkoa enää jäljellä. Kiirusta tulee pitämään koiralajin esitelmän ja lammasprojektin kanssa, ugh etenkin tuo jälkimmäinen.

Mummolasta kirmattiin aamulla junaan, jossa tavattiin Marjo, Elmo ja Kamera. Katkeroituneena oman kännykän näppäimistön hajoamisesta (korjauksessa n. pari viikkoa, jeis tämän varakalikan kanssa) ja pikku-canonin tarkennuksen puuttuessa saatoin katsella Marjon uutta digijärkkäri Canonia hieman kiiluvammin silmin kuin muuten olisin tuijotellut. Pääsin käsiksikin oikein! Mukava vehje, voisi harkita itsellekin tuon oman romun tilalle. Junassa jo näpsittiin kuvia karvaisista matkustajista ja leikittiin säädöillä, sain pikakurssin. :)

Koulupäivän neljän tunnin aikana ei taas napannut, tylsiä yleisaineita. Illalla treenattiin agia ja KUVAILTIIN. Semmoset kevyet 500 kuvaa, joista "osa" (440 kuvaa) karsiintui pois. :D Kyllä tämä tästä, sohlataan niin kyllä se joskus osuu. Ei sillä, ei mallitkaan ollut parhaita. ;) Kujeesta otettiin agility- ja temppukuvia, tervemenoa vaan galleriaan katsomaan. Kuikelon kanssa tein renkaan, 4 hypyn suoran ja putken kanssa hommia, leikaten putkeen lähettymisiä. Ongelmaa oli sekä ohjauksessa että koiran kuuntelussa, kehittelin jonkinmoista parempaa käskyä kuin se kuvissakin näkynyt epätoivoinen putkeeeeen, putkeeeeen, PUTKEEN. Lopulta homma toimi mukavasti, toisto on oppimisen a ja b - ainakin jos kaverina on tommoinen putkiaivoinen Huippelsson. Keppejä piti myös kuvailla, joten niitä hinkattiin, melkeen tajusin ottaa eri kulmista... Nooh.
Tehtiin kaksi jälkeä, 13 askelta ja 18 askelta. Molemmissa päässä broilerinsiipi. Kuikkis oli rento ja lähti itsekseen jo etsimään jälkeä, eikä paineistunut kun annoin jälkikäskyn. Askeltarkkuudesta ei voida puhua, mutta into onkin tarkoitus saada ensin kohdalleen.

Huomenna koko päivä yritystaloutta (onneksi atk-luokassa!) ja illalla tokokisaa kyyläämään.