Lisäsin galleriaan kesäisiä kuvia. Pirun Picasa vaan huonontaa laadun kamalaksi, kun koko on niin iso.

Päivä kului soittimen popittaessa biisejä peittäen ruohonleikkurin pärinän. Kädet aika kuolleet, kun tanssittaa ja veivaa hautakivien ympärillä ja välissä täysin työnnettävää leikkuria... En pysty puristamaan mitään ilman hillitöntä kipua, koneella kirjoittaminenkin jomottaa. Kävyt lentelivät kuin popcornit koneen alta. Ja soitin kosahti, okei vain patteri mutta kuitenkin. Koskakohan menee tietokone... *koputtaa puuta*

Saatiin äiti houkuteltua lähtemään autolla Vesivehmaan metsiin lenkille. Lenkin ohessa treenasin pikaisesti tokoa ja hakua.

Mino
  • luoksetulo: Pysäytyksiä. Jälleen heti ensimmäisellä lensi käpy taakse. Hyviä stoppeja hyvästä vauhdista, ei ennakoinut.
  • kaukokäskyt: Tein vaan yhden liikkeenomaisella aloituksella, palkka ensimmäisestä istumisesta, joka oli hyvä.
  • haku: Yksi hupipisto, jossa koirat juoksivat riemuissaan kimpassa minne sattui. Mino karkasi Kujeen mukana etsimään äitiä, en kommentoinut mitään, koska ei ole tehty kertaakaan arkipaikallaoloja maastossa. Meni vähän kimppakaahaukseksi. Minon oma varsinainen pisto, n. 30m myötätuuleen, oli ok: hyvä hetsi (äiti oppii!), lähti vauhdilla suoraan, meni suoralta linjalta pari metriä vinoon, pysähdyi nuuskimaan -> jatkoi suoraa linjaa!
Kuje
  • luoksetulo: Vauhtia taas vähän liikaa. Heitin kävyn heti käskyn perään, ei auttanut. Kun käskytin kunnolla (kuten edessä juosussa teen, mutta en varsinaisessa liikkeessä), K pysähtyi paremmin. Napakat käskyt vauhtiliikkeisiin siis. Pitäisi edetä tässä liikkeessä, koska kisat on kohta ovella... Apua.
  • kaukokäskyt: Palkka ensimmäisestä istumisesta, ok.
  • haku: Hupipisto kuten Minolla, ja ensimmäinen oikea yritys pilalle Minon lähtemisen takia, mutta K meni kuitenkin suoraan ja reippaasti, ohitse tosin. Toisella yrityksellä sama piilo kuin Minolla eli 30m myötätuuleen. K lähti suoraan ja kamalaa vauhtia, meni todella hienosti piilolle!
Huomenna jatkuu leikkurin kanssa jumppaus.