Nautittiin kiireettömyydestä Kujeen kanssa eli nukuttiin pitkään ja löllöiltiin. On tuo otus vaan niin hassu massukoira ja tyynylle käpertyjä, rakastaa olla lähellä kun ollaan kahdestaan. Murmeloiseni <3 Joo siirappia ja sokerihumala.

Tämän päivän koulutussaldo oli onnettoman pieni. Aamulla tein jäljen heinäpellolle. Reilut 200 askelta pitkä serpentiini, nameja hyvin harvassa, pitkiä namittomia pätkiä. Puolessa välissä oli lievä maapohjan vaihdos kuivasta lyhyestä heinästä tuoreeseen, uuteen ja pitkään heinään.
Hain Kujeen pyörällä kämpiltä. K oli innoissaan, mutta ei kamalalla himolla vetämässä pellolle liinan saatuaan. Tiesi jäljen lähtevän paalulta, lähti paineettomasti alkuun. Heti muutaman metrin päästä alkoi pitkä tyhjä osuus, jossa K hukkasi jäljen. Kuivalla heinällä jälki ei näkynyt hyvin, joten en voinut auttaa ja uskoin vaan Kujeen pyörimään suuntaan. Palattiin takaisin ja jälki onneksi löytyi. Kuje jäljesti paineettomasti ja melko tarkasti, ei kaikkia askelia tarkastanut mutta hyvin kuitenkin. Monella pitkällä namittomalla osuudella K nosti suunnilleen puolessa välissä päänsä joko katsomaan minua tai ympärilleen ja eikä muutenkaan huolehtinut jäljestä tarpeeksi. Pää oli ylhäällä ihan vain muutamia sekunteja ja palasi jäljestämään ilman apuja, mutta kummallista kuitenkin, koska K kitisi innosta kotona lähtiessäni tekemään jälkeä ja hakiessani sitä. Työskentely oli parempaa uudella heinällä kuin vanhalla, toki siihen jää haju paremmin.

Marjon kanssa herkuteltiin ja katsottiin jääkiekkoa (hyvä Leijonat!), sekä temputeltiin koiria. Kuikelolle opetettiin selkään hyppäämistä ja ideoitiin koiratanssishowta ;)

Huomenna luvassa agilityä.