Navettavuro pitää tehokkaasti liikkeessä ja kun siihen lisätään vielä kokouksia, muutto ja tokokokeen (puolipakollinen) katsominen, niin koira kyllä tietä levänneensä. Onneksi Kuje on oppinut siihen, että kun tulen kämpille pyörähtämään, se ei enää nouse hippuloimaan turhan takia, kun ei kuitenkaan pääse mukaan. Vasta kun otan remmin naulakosta tai vedän treeniliivin päälle tms. sille merkittävää, se könyää hösäämään. Hassua sinänsä, sillä Kuje ei yleensä ole järkevästi ajatteleva kuten Mino, joka varmasti muistaa pitää seremoniansa vaikka kävisin viiden minuutin välein.

KESKIVIIKKO

... sujui aamupäivän osalta KanKon hallituksen kokouksen yms. infoilun merkeissä. Monenmoiseen hommaan sitä ollaan ryhtymässä, saa nähdä kuinka paljon toteutuu... Iltapäivällä olin lypsyvuorossa. Heti navetan jälkeen piti kiirehtiä kentälle kisoja katsomaan ja K sai taas jumittaa tyynynjatkeena koska sen silmä vuoti tulehtuneen näköisesti -> en viitsinyt ottaa tartuttamaan muita. Onneksi se oli vain ärtynyt jostain, enää ole edes punotusta. Kävimme katsomassa uutta kämppää <3, hienolta näytti. Selvisi sitten sekin, että joudutaan tekemään pikamuutto jo tänään torstaina erinäisten syiden takia. Kokeen loputtua hain Kn ja treenailtiin tokoa.

Seuraaminen: Tein taas aivan liian paljon seuraamista. Aluksi K oli muutaman askeleen verran tokomielessä oikeassa kohdassa, ei edistänyt tms, mutta ei ollut tarpeeksi tiivis minulle vaikka koiran koko ajan tunsinkin. Muut pätkät menivät aikalailla tasavahvasti, hyvää menoa, välillä estämistä.

Jatkan kirjoittelua myöhemmin, jos ehdin...