Toivoa on kahdesta syystä: huomenna on jo perjantai, eka työviikko pian putkessa jes! ja toinen syy on tän päivän tokot. Kujeen seuraamisessa jotain parantumista, eikä noutokaan töki.

Töissä tuskailin palaneen nahkani kanssa. Se ei ota parantuakseen ollenkaan. Voisin huomenna laittaa t-paidan niin ei saa aurinkoa, kun mennään vähän viileämpään paikkaan.
Polkeminen töistä kotiin sujui jo kivuttomammin, mistähän johtunut. Sesset pääsivät odottelun jälkeen lenkille ja treenaamaan tokoa nurmikentille.

Mino
  • puunouto:  Norminouto, mutta tahdoin katsoa palautusnopeutta. M otti hyvin mukaansa vauhdista ja palauttu nopealla laukalla molemmilla kerroilla, ensimmäisellä palkkasin vauhdista, toisella sivulta. Mino on vaan vaikea palkata, kun sille pitäisi ensin sanoa irti, jotta voi ottaa pallon. Nyt raukka juoksee pallon perässä mutta ei voi irrottaa kapulasta kun ei ole annettu lupaa. :D
  • ruutu: 2m x 2m, pieni alusta keskellä peiteltynä. Aloitin 8m etäisyydeltä, M kipitti merkkien viereen ja etsi alustaa. Pari kertaa otettiin läheltä alustaan koskemista -> teki todella hienoja ruutuja etäisyyksiltä 10-15m.
  • seuraaminen: Voihan edistäminen. Tein pyörimisiä, kaartamista jne jne. edistämisen poistamiseksi, mutta ei tahtonut toimia. Tiiviys kyllä hyvä, mutta ajoittain liian edessä treenin loppuvaiheessakin työstämisen jälkeen.
  • kaukokäskyt: m-i-m, etäisyyttä n. 3m, palkat nopeista. Heenosti meni, pari istumista jäi tekemättä maahanmenon palkkauksen jälkeen, muuten hienoja vaihtoja.
Kuje
  • puunouto: Jes taas. Kuikelmus haki epäröimättä! Korjailin palautusta, joka on välillä vino ja odottelin niin kauan että koira lopettaa pureskelun -> palkaksi vetämistä kapulalla.
  • ruutu: 1,5m x 1,5m, alusta ruudussa. Kuikui lähti innokkaasti eikä pelleillyt merkeille menoa tms. Etäisyyttä lisäsin pikkuhiljaa 10m asti, ei ongelmaa.
  • seuraaminen: Poikitusta, painamista, estämistä, edistämistä. Kuikelo kietoutui jalkani ympärille liimattuna. Tein käännöksiä vasempaan ja tk:ita, kaarroksia yms. ja loppujen lopuksi paikka saatiin hieman inhimillisemmäksi. Työtä...