Eilen sunnuntaina käytiin tokoilemassa hallilla Marjon ja Elmon kanssa. Minä tietysti fiksuna tyttönä leikkekin koirien kynnet ennen lähtöä ja onnistuin leikkaamaan (ihan vaihteeksi) molempia suoneen. Minon vuoto tyrehtyi nopeasti, mutta Kujeella vuoti etutassun kynsi koko matkan hallille. Hitusen rauhoittui, joten yritin treenailla mutta kyllä pinnoille jäi jäljet... Jotain kuitenkin treenattiin, vaikka jälleen mentiin ilman suunnitelmaa. En ala kuitenkaan kirjoittamaan niitä tänne kun oli niin epämääräistä.

Hallille oli ilmestynyt puomi, keinu ja rengas, joten K pääsi liitelemään. Kontaktit sujuivat oikein hyvin, ei inhottanut liukas alusta ja renkaasta meni vain kerran ohi :D Joo, Kujeen rengas on vähän vitsi meillä. M pääsi myös puomille, on se onoff niin vaikea ilman kosketusalustaa. M kanssa tehtiin eniten ruutua, etäisyyttä parhaimmillaan 6m. Itsenäinen paikka siis on vaihdettu kosketusalustaan.

Vetisessä säässä jatketaan, kiviäkin kiinnostaa lenkkeillä. Lukiolla onneksi helpompaa, että ehtii treenata kun suunnitelmankin tänään väänsin hissan tunnilla! Nyt syömään....