Vappuaatto kului lepsuissa merkeissä. Aamuksi suunniteltu jälki kaatui myöhäksi venyneeseen yöhön ja siitä johtuneeseen myöhään heräämiseen. Noh, käytiin sitten vaan äidin kanssa ostoksilla ja mukan tarttui mm. Elmolle mielenkiintoinen synttärilahja. ;)

Iltapäivällä treenasin Minon kanssa tunnaria takapihalla. Hajuttomat kapulat olivat nurmella rivissä, oma heinikossa tai lehtien alla niiden takana, etäisyyttä 10m. Mino haki hyvin omaa, ei välittänyt muista kapuloista ollenkaan. Kuitenkin vire nousi -> alkoi hosua -> nosti pari kertaa vieraan kapulan suuhun kuin kokeillakseen, mutta laski heti irti ja otti oman mukaansa. Njääh. Kuitenkin 95% noudoista meni täysin virheettömästi.
Haettiin sisältä uudet kapulat peliin ja otettiin äiti kuvaamaan tunnaria koulun tasontarkastusta varten. Kapulat riviin, etäisyyttä 10m ja kisanomaisesti äiti laittoi hajustetunkin kapulan mukista riviin. M haki aina oikean, mutta välillä maisteli etuhampaissaan vieraita oman vierestä. Pari kertaa lähti noutamaan vasta toisella käskyllä (???). EI NÄIN saa tehdä tunnaria, vaan se pitäisi edetä aina 100% varmasti, mutta minkäs teet kun ei ole treenannut ja muulloin ei ehdi kuvaamaan. Oma vika, ei voi ketään.

Minun iltani kului yläasteaikaisen bestiksen kanssa jutustellessa yms. vapun vieton merkeissä. Oli aivan mahtavan kivaa tavata pitkästä aikaa ja kesäksi tehtiin jos jonkinmoista suunnitelmaa. Äiti oli kiltti kun käytti sessut metsälenkillä.

Mukavaa vappua kaikille! Huomenna ajattelin haljeta munkeista ja simasta...