Löllöily-iltalenkin ja pulikoinnin ohessa tehtiin tokoa, hutiloiden ja hupimielessä vähän...

Mino
  • seuraaminen: Miten voi olla niin päiväkoira. Tänään aivan loistavaa seuraamista, tiivistä, ei edistämistä ja hyvät käännökset. Tein myös juoksussa käännöksiä, ainoastaan vasen oli heikohko (peppu ei käytössä).
  • kaukokäskyt: M-i-m ihme laiskailua. Ei tahtonut nousta, joten käytin "etäpakotetta" istumisessa. Tämän jälkeen istumiset hyvät (välillä turhankin kova ponnistus), mutta maahanmenot hitaampia kun yleensä. Loppua kohti parani. M-s-m lelupalkalla edessä seisten, oli hitaat mutta puhtaat vaihdot.
  • luoksetulo: Vauhti hyvä ja hienot stopit. Jättebra, matka vaan kisakokoon aina (olen laiska mittaamaan).
Kuje
  • seuraaminen: Jaahas. Tiivistä eikä vinotusta, mutta vähän edessä välillä. Toisaalta aloin miettiä, että onko se liian edessä sittenkään? Mun ihanne on eri, mutta kun tuntuu mahdottomalta saada sitä oikeaan kohtaan ilman että vire seuraamisesta laskee (todella korkealla kun on siihen opetettu), mitä taas en halua... No, katsotaan mitä kisoissa sanotaan jos tuo seuraa normisti.
  • kaukokäskyt: Liikkeenä kokonaan, aivan puhtaasti ja napakat vaihdot, jes. Etäisyyttä oli n. 8m. Toisen kerran liikkeenomainen alku, palkka ensimmäisestä istumisesta.
  • jäävät liikkeet: Maahanmenossa ihme pelleily kyynärpäiden kanssa. Seisomisessa taas istumaan -> ei-näin-käsky, persvilloista takamus ylös, kehu, uudestaan. Pari kertaa piti tehdä, sitten onnistui.
  • luoksetulo: Apua. Tein 15m matkalta ja herra valuuuuuuuuuu. Mihin ne hyvät stopit jäi? Olen varmaan edennyt liian nopeasti. Pikakuuri tätä(KIN) ennen kisoja.
Pelottavaa, miten en ole treenannut kisoissa olevia liikkeitä Kujeen kanssa kunnolla. Kannuksessa tehokuuri kokeenomaista treeniä ja paljon muutakin...

Kuje on ihan uimafanaatikko. Alkaa kulkea remmi pitkällä heti kun ehkä mahdollisesti saatetaan olla menossa rantaan päin. Käy lämpöisenä kuin agilityradalle. Hassu sessukka, mutta tykkää kuin hullu puurosta. Vaikka tutisee ihan horkassa, niin vielä pitäisi keppiä viskoa "Kyllä mä äiti jaksan, heitä viel 50 kertaa!".