Onneksi minulla on tarkka (lue: antilaifferi) ystävä, joka muistuttaa päivittämisestä ;)

Joo, eilen vähän venähti. Kun koulu loppuukin nykyisin opistojaksolla 16.30, tuntuu, että ilta menee ilman että ehtii tehdä mitään. Eilen en tosiaan tehnyt mitään. Koulun jälkeen kävin Mn kanssa pikalenkin, tein pikapikahupitreenin temppuja ja luoksetuloa. Siitä kiireellä Sepäntalon kautta kauppaan. Kämpillä treenattiin liikkeestä istumista, maahanmenoa ja seuraamista. Istuminen ja maahanmeno ok, nopeutta haetaan vieläkin lisää. Seuraamisessa oli liian edessä jo sivulla pyörimisessä, eikä sivuttainen paikkakaan ollut ok. Noh, treenataan. Ruutua tehtiin myöskin, Minolla oli vaikeuksia muistaa mitä tahdotaan: koskeminen oli hosumista eikä M pysynyt alustalla. Laskettiin siis kriteeriä ja saatiin nostaa se nopeasti takaisin, sillä M tajusi parista helpotetusta toistosta, että mikä on homman idea. Käskyn yhdistäminen etenee hyvin ja M pysyy alustalla hienosti. Tästä jatketaan lisäämällä matkaa kisamatkaan asti, sitten aletaan alustaa ja pidentää seisomisaikaa ruudussa. Samanaikaisesti treenataan maahanmenoa kaukana ohjaajasta ja satunnaisesti tehdään sitä myös alustalla ruudussa, mutta riittävän harvoin, ettei M ala ennakoida.

Tänään oli vain 2 tuntia koulua, joten lusmuilin aamun nukkumalla myöhään ja viettämällä muutenkin hitaan aamun. Treenasin pienen aamulenkin jälkeen Minon kanssa seuraamista kentällä kontaktikävelypeiaatteella hutiloiden (vahvisteena kehu ja palkkana tumppu). Meni yllättävän hyvin: M oli tiiviisti, ei edistänyt ja paikka ei poukkoillut paljoa. Lounaan jälkeen tehtiin Marjon kanssa koiraurheilun tehtäviä (keksittiin loistokkaita nimiä kuvitelluille koirille tuloslomakkeisiin, kuten otsikosta huomaa), käytiin eläinten hyvinvoinnin tunnilla oppimassa lehmärotuja ja tehtiin ruokintatehtävät. Tässä illalla pitäisi vielä lenkkeillä, treenata ja katsella leffaa.

Niin sunnuntaista ja maanantaista. Turusta kotiuduttiin sunnuntain ensimmäisillä tunneilla, joten oli sinänsä hyvä että Iida on aamu-uninen ja saapui junalla Lahteen vasta puolilta päivin. Sunnuntai vietettiin perinteiseen tyyliin terveellisillä elämäntavoilla ;) Illan aikana tulin luvanneeksi kampaaja-ammattilaiselleni että hän saa laittaa minulle erittäin mielenkiintoisen kampauksen, jos Kuje ottaa nollan ensimmäisestä startista ja olla se päässäni koko loppu kisapäivä. Totesin myös, että Kuje ei ole varmaankaan koskaan tehnyt treeneissä puhdasta rataa, joten odotukset olivat kaikkea muuta kuin korkealla ja lähes kadutti koko kisaaminen.
Maanantai-aamu valkeni kuitenkin suopeasti, kuten edellisestä merkinnästä voi todeta. Kiitos Kujeen onnistumisen, saan Ainolta jäätelön seuraavassa Messarissa. Haittavaikutuksena olikin sitten Marjolle nollatuloksesta lupaamani kuperkeikka palkintopallille mennessä ja Iidan kampaus. Saatoin kerätä katseita esitellessäni leveää ahteriani matkalla tuomaria kättelemään, mutta se ei ollut mitään verrattuna ihastuttavan hiusmuotini aiheuttamaan huvitukseen. Noo, olipahan hauskaa. :) Iidalle suuri kiitos psyykkauksesta, estevastaavana ja treenivahtina toimimisesta sekä aiemmin jaetuista opeista kontaktien suhteen!