Herättyäni puoli tuntia kellon soiton jälkeen katsoin kiireessä ikkunasta ulos ja totesin että joo, on sumuista eli sataa -> ei tehdä jälkeä ettei tule uutta epäonnistumista. No, aamulenkillä totesin sään olevan mitä mainioin kostea jäljestyskeli, mutta olin jo ruokkinut koiran. Illalla sitten.

Äiti kertoili kodin ( =Minon) kuulumisia: ambulanssi oli mennyt lenkillä ohitse pillit huutaen ja juuri sen ohittaessa äidin&Minon, M oli päästänyt epäilyttävän paljon ambulanssin huutoa muistuttavan möläyksen :D Onhan se joskus kauan aikaa sitten ollut napakkana kun ulvova auto menee ohitse, mutta ei mitään mölissyt tms. Totesin, että koska Mino on sisar hento kolmivärinen (se rakastaa hoivata ja parantaa nuolemisellaan, etenkin jos hommaan liittyy veRRRRta), se halusi mukaan auttamaan. Jälleen uusi lempinimi löydetty: Ambulanssi. ;)

lisäys klo 21

No, ei taaskaan tehty jälkeä. Agilityn jälkeen oltiin molemmat niin väsyneitä ja pitää vielä pakata, lukea kokeeseen ja harjata Kuikelo. En voi tehdä huomenaamullakaan, koska tänään Kn on saatava ruoka rankan treenin jälkeen.

Agilityä tosiaan tehtiin. Minulla oli hieno ratapiirros yritystalouden tunnilta, mutta koska yksin en kontaktiesteitä voinut alkaa siirtelemään pitkiä matkoja pois tieltä, sovellettiin. Ihan mukava rata ja monipuolinen väsäys saatiin aikaan kahdesta putkesta, keinusta, kepeistä ja 6 hypystä.

Tein 4 erilaista rataa, yritin sisällyttää tekniikkaa ja etenemistä kisoja ajatellen. Kuje eteni hienosti itsekseen, irtosi hyvin putkiin ja hypyille sekä haki kepit hienosti sisään. Putket imivät vähän turhan paljon, korvat katosivat pariin otteeseen kun olisi pitänyt kääntyä hypylle, jota koira ei nähnyt tai kun lyhyiltä kepeiltä sai irrota putkeen, niin miksi ne pitää loppuun kepittää... Toimimaan saatiin kuitenkin. Muutama rima tuli alas, ymmärrettävissä kohdissa mm. kun sanon koiran nimen (meillä erittäin vahva käsky) koiran ollessa hypyn päällä.

Keinun kontaktit ok, pidemmällehän se saisi mennä keinun laskeutumista odottamaan, mutta antaa nyt olla näin. Lopuksi (ei kannata kun koira on jo väsynyt) tein puomin muutamaan kertaan sekä A:n. Puomi muuten ok, mutta laskevan osuuden ravasi lähes kokonaan, reippaasti toki, mutta se ei riitä. Viimeisen kerran kannustin menemään kovempaa -> laukkasi koko puomin kovaa. Käskyharjoittelua palalla joo. A hidas. Lopuksi vielä kokonaiset kepit, hyvin sisään ja loppuun asti.