MAANANTAI
Matkattiin takaisin Kannukseen Kuikelon kanssa. Iltapäivä kului navetalla tulevaa näyttöä varten harjoitellessa, huh. Kyllä ne lehmät tuli lypsettyä silloin ja tänään tiistaina paskat siivottua, muttah...:P Tyhmää, että tämän pitää olla yhteydessä maataloustutkintoon.

Tokoa + kontakteja
Kuje
Seuraaminen: Yritin poistaa poikittamista ja edistämistä kontaktikävelystä nappaamalla oikeaa kohtaa. Hieman jouduin välillä käden paikalla houkuttelemaan parempaan kohtaan. Tein myös täyskäännöstä jälleen pakotteella, ei tahtonut toimia kun alkoi heittää lyttyyn hitaan pakotteen takia -> en voi palkita oikeasta, vaan joudun palauttelemaan tavan vuoksi -> koira ei tajunnut mistä kyse. No, kyllä ne kelpaa mutta. Lopuksi tein vielä parinkymmenen askeleen pätkän hiekkakentällä, K meni todella hienosti ja oikeassa kohdassa.
Kaukokäskyt: Tein 5-7m etäisyydeltä avoimen luokan kakeja. Ensimmäinen maahan-istu -vaihdon istuminen meni vasta toisella käskyllä, mutta loput todella hyvin.
Nouto: Tein muutaman kokonaisen noudon, sekä leikkiä ja sivulla pitämistä. Kuje mälläsi kapulaa paljon sivulla ja törmäsi siihen hakiessaan, mutta ei äännellyt missään vaiheessa.

Kontaktit: Tehtiin puomin kontakteja muutamaan kertaan. Neuroosisyndrooma iski jälleen, onneksi kontaktituki palauttaa uskon vähän kaikkeen. Kiitoksia Ylioppilas. Sujuivat hienosti, vaikka en juossut täyttä ohitse ja koira oli jo treenannut kaikki tokot ennen tätä + höngännyt muuten vaan. Yksi hidas oli joukossa kuitenkin.

TIISTAI
Tänään aloitettiin aamu klo 5.30, sillä kuudeksi piti ehtiä navettaa jälleen. Iltapäivällä saarnattiin jälleen projekteista, kyllä ne sakemannit on vaan niin kamalia! :P Joo, ei purrut minuun. KanKon kokouksessa tuli myös käytyä ja johto siirrettiin meidän vuosikurssillemme, itse päädyin tällä hetkellä hallituksen jäseneksi - tuleepahan pisteitä.
Iltapäivän 3min kestäneen yritystalouden tunnin jälkeen (kokeesta kirjaa avaamatta ja tunneilla kuuntelematta 4 :D, asteikko amiksessa siis 1-5) ehdittiin Pyöränkorjauspalvelu Jounin kanssa jutustelun jälkeen treenaamaan agilityä valmiiksi rakennetulle radalle.
Kuje
Rata oli helppo, mutta yritin vaikeuttaa sitä "tyhmillä" ohjausvalinnoilla, joita en olisi käyttänyt, mutta harjoituksen vuoksi jos joskus on pakko käyttää. Puomin kontaktit olivat todella nopeat, vaikka minä tulin perästä! Olin todella tyytyväinen. K kääntyi kelvollisesti ja kuunteli minua, vaikka itse lukikin rataa hyvin. Putkiin lähettymiset olivat hyviä.
Ehdittiin tehdä vain yksi radan pätkä, kun saimme mukavaa treeniseuraa Nepo-belggarista ja Hetasta. :) Yritin päteä kun neuvoja joku kerrankin kysyi, osa melkein toimikin. :D

Saatiin tieto varmaksi, että perjantaina päästään muuttamaan rivitaloon! Keskiviikkona pojat jo häipyvät sieltä, mutta navettavuoron takia jätetään muutto suosiolla perjantaille, koska ollana pakattukin niiiin paljon. :D Jeijei!

Nyt käväisen vielä treenaamassa tokoa ja sitten voisi harkita nukkumaanmenoa. Huomenna Elmeri luolailemaan :)