Vastaus on: moottoripyörät. Niitä on näkynyt lenkeillä jo muutamia, oikein ihania katupyöriä - kuskeja en viitsi edes kommentoida.:P Lenkkejä ollaankin tehty ahkerasti, tai normalisoidusti nyt kun ei ole jäistä tms. eli vähintään yhtämittaisesti tunti päivässä + muut lyhyemmät lenkit. Räntäsateessakin oli mukava kävellä, mutta kyllä tämänaamuinen tunnin metsälenkki oli mukavampi. ;) Eilen käytiin Marjon ja Elmon kanssa parin tunnin rupeama Takalon metsissä, pääsin taas inisemään intoilevaa Elmoa hiljaiseksi shelttieni mielenrauhan säilyttämiseksi. Enkö mä jo melkein osaa komentaa vierastakin koiraa, Marjo?

Tällä viikolla olen käyttänyt aamut hyödyllisesti kun se kerrankin oli mahdollista käytännöntuntien puuttuessa. Sekä maanantaina että keskiviikkona pidettiin 15min tehotreeni per koira ja käytiin puolen tunnin lenkki. Treenipäivistäkin olen onnistunut pitämään kasassa, yöunien ja historian tuntien kuuntelun kustannuksella. Treeneistä kirjoittelen tarkemmin viikkokatsauksen huomenna kotona. Tänään meinasin tehdä aamulla jäljet, mutta kylmän yön jälkeinen maa ei ollut oikein sopiva, joten päädyttiin lenkille ja tehdään jäljet illemmalla.

Kouluhommat ovat vieneet aikaa kiitettävästi, prosessiaine on edelleenkin kesken ja huomenna on palautus... Sen parissa sujuu tämä ilta rattoisasti, kunhan ensin lenkkeillään kauppaan evästä hakemaan eikä keitetä jäätelöä mikrossa. Viikonloppuna pitää paikkailla lukemista, junamatkat sopivat siihen oivasti. Huomenna on siis edessä kotiinlähtö, toivotaan että ehdin englannin kuuntelusta junaan...

Pääsiäisestä on tulossa agilityvoittoinen, sillä Minon pe-la b-maajoukkueleirin lisäksi tein hullun päätöksen: ilmoitin Kujeen ensimmäiseen viralliseen agilitykisaan maanantaille. Saa nähdä mitä tulee, koiralle ainakin hauskaa. Treeniä ei ole alla mitenkään liikaa ja vaikka epätoivoisesti yritin perustella itselleni ja muille, että ehdin vielä suurimpia ongelmia hioa, en enää oikein tahdo uskoa tuohon Peter Paniin. No, agirotufiilingeissä niin voidaan pysyä tavoitteessa eli kontaktit toimisivat.